Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Kalapács József / Rockkalapács / Winnie’s Stones

Jegyek

Tickets are not available as this esemény has passed.

2019.12.20. PÉNTEK – 6. ROCK MIKULÁS/KALAPÁCS JÓZSEF
Winnie’s Stones

Idén is megrendezésre kerül a nagy sikerű ROCK MIKULÁS, amelynek ebben az évben Szeged ikonikus szórakozóhelye, a 46 éves JATE Klub ad helyet.

A fellépők között köszönthetjük Kalapács Józsefet, a legendás Pokolgép egykori frontemberét,aki a szegedi ROCKKALAPÁCS zenekar vendégeként lép színpadra.
Az estét a szintén szegedi Winnie’s Stones zenekar nyitja.

Totális megőrülés, igazi rock és az ünnepek előtt egy jó lehetőség, hogy találkozzunk a JATE-ban, a város szívében!

További infók és jegyárak hamarosan…

december 20 2019

Leírás

Date: 2019.12.20
Time: 20:00 - 23:00
Ár: 2200Ft
Esemény kategória:
Weboldal: Esemény weboldalának felkeresése

Helyszín

JATE KLUB

Dugonics tér 13
Szeged, 6720

+ Google Térkép

Szervező

JATE KLUB
Weboldal: Szervező weboldala

Kedves Vásárlók! A mai napon 2020.03.11. meghirdetett kormányrendelet miatt, több rendezvényt nem lehet megtartani határozatlan ideig, melyekre cégünk belépőjegyeket értékesít. Cégünk kizárólag közvetített szolgáltatást nyújt a rendezvényeknek. Minden általunk értékesített rendezvény szervezőjével felvettük a kapcsolatot és 24 órán belül folyamatosan minden vásárlót, akinek a jegye egy hónapon belüli rendezvényre szól, tájékoztatunk a további információkról és teendőkről. Vásárlóink türelmét kérjük addig is. Totáljegy Kft. Bezárás

Kedves Vásárlók!

A 2020.03.11-én meghirdetett kormányrendelet miatt, több rendezvényt nem lehet megtartani határozatlan ideig, melyekre cégünk belépőjegyeket értékesít. Cégünk kizárólag közvetített szolgáltatást nyújt a rendezvényeknek. Minden általunk értékesített rendezvény szervezőjével felvettük a kapcsolatot, a szervezők válaszát követően folyamatosan tájékoztatunk minden vásárlót e-mail-ben a további információkról és teendőkről.

Vásárlóink türelmét kérjük addig is.

Totáljegy Kft.