Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

I LOVE RETRO ONLINE FESZTIVÁL

Jegyek

Tickets are not available as this esemény has passed.

⭕️I LOVE RETRO ONLINE FESZTIVÁL⭕️
2020.03.28.SZO – 17:30-23:00h – MARADJ OTTHON TE IS!

#jótékonyság #gyűjtés #lélegeztetőgèp #maradjotthon

⭕️Eseményünk és jótékonysági gyűjtésünk az egész világot és hazánkat is érintő COVID19 járvány kapcsán vált aktuálissá.
A most kialakult járványhelyzetre tekintettel Magyarország kormánya minden rendezvényt betiltott, több száz fellépés és koncert marad el.
⭕️Az I LOVE RETRO, a Ray’s Pub és 15 magyar retrosztár úgy döntött, elviszi a fesztivált és a legnagyobb retro slágereket az otthonodba! 2020.03.28.-án szombaton Téged is várunk az internet elé! Most ne gyere el, ARRA KÉRÜNK, HOGY MARADJ OTTHON és kövess bennünnket ONLINE!

⭕️FELLÉPŐK⭕️
🔹Ámokfutók
🔹Bestiák/Miss Bee-Ricky/Picasso Branch
🔹Betty Love
🔹Csordás Tibi/Fiesta
🔹DJ Náksi
🔹Desperado
🔹Erős-Spigiboy
🔹Happy Gang/Cory
🔹Krisz Rudi
🔹Shygys
🔹UFO együttes
🔹V-tech/Kefir
🔹Az est házigazdái: Sári Évi és Mára Krisztián

#jótékonyság #gyűjtés #lélegeztetőgèp #maradjotthon

⭕️A teljes nemzet, kollégáink, szeretteink és az egészségügyi dolgozók is nehéz helyzetben vannak a járvány leküzdésében, ezért a koncert előtt egy jótékonysági gyűjtést is útjára indítunk és a koncert bevételét teljes egészében felajánljuk a Corona Vírus által megfertőzött betegek gyógyítására, valamint a gyógyító személyzet támogatására. A teljes befolyt összeget a B.A.Z. Megyei Központi Kórház Gyermeklélegeztető Központjának és a Szent László Alapítványnak juttatjuk el. Ebből az adott nonprofit szervezetek lélegeztető gépeket vesznek, valamint a betegek helyzetének javításán dolgoznak.

⭕️KIEMELTEN FONTOS, hogy az online koncert során a prevencióra is nagy figyelmet fordítunk. Az online adásban többször is beszélünk a vírus megelőzéséről, prevenciós oktató kisfilmeket játszunk be, ezzel is arra buzdítva a nézőket, hogy maradjanak otthon és minden lehetséges eszközzel próbálják megelőzni a COVID19 tovább terjedését.

⭕️Az esemény alatt betartjuk a kormány által hozott intézkedéseit: a fellépő sztárok egymás után érkeznek a stúdióba, nem érintkeznek egymással, a stáb tagjai pedig maszkban, szemüvegben és kesztyűben végzik a munkájukat. Minden fellépés után fertőtlenítjük az öltözőt, a színpadi mikrofonokat és a színpadteret is. Az online koncertet stream-elni fogjuk a Youtube-on keresztül, illetve megosztjuk a fellépő sztárok Facebook rajongói oldalán is.

⭕️Ez az este az összefogás fontosságáról szól, bízunk benne, hogy Magyarországot és a világot érintő probléma kapcsán együtt vihetünk sikerre egy most égetően fontos, társadalmi ügyet/jótékonysági gyűjtést, amely kapcsán életeket menthetünk meg és együtt gátolhatjuk a vírus tovább terjedését.

⭕️További infók hamarosan!

#jótékonyság #gyűjtés #lélegeztetőgèp #maradjotthon

március 28 2020

Leírás

Date: 2020.03.28
Time: 17:30 - 23:00
Ár: 500Ft - 5000Ft
Esemény kategória:
Weboldal: Esemény weboldalának felkeresése

Szervező

I LOVE RETRO
Phone: 06307128800
Email:
Weboldal: Szervező weboldala

Kedves Vásárlók! A mai napon 2020.03.11. meghirdetett kormányrendelet miatt, több rendezvényt nem lehet megtartani határozatlan ideig, melyekre cégünk belépőjegyeket értékesít. Cégünk kizárólag közvetített szolgáltatást nyújt a rendezvényeknek. Minden általunk értékesített rendezvény szervezőjével felvettük a kapcsolatot és 24 órán belül folyamatosan minden vásárlót, akinek a jegye egy hónapon belüli rendezvényre szól, tájékoztatunk a további információkról és teendőkről. Vásárlóink türelmét kérjük addig is. Totáljegy Kft. Bezárás

Kedves Vásárlók!

A 2020.03.11-én meghirdetett kormányrendelet miatt, több rendezvényt nem lehet megtartani határozatlan ideig, melyekre cégünk belépőjegyeket értékesít. Cégünk kizárólag közvetített szolgáltatást nyújt a rendezvényeknek. Minden általunk értékesített rendezvény szervezőjével felvettük a kapcsolatot, a szervezők válaszát követően folyamatosan tájékoztatunk minden vásárlót e-mail-ben a további információkról és teendőkről.

Vásárlóink türelmét kérjük addig is.

Totáljegy Kft.